Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Eetkamerstoelen

22-04-2022

De stoel voorziet veel meer dan enig ander meubelstuk in onze lichamelijke en geestelijke behoeften aan rust, ontspanning, eten en werken.

Hier vindt u de modernste modellen eetkamerstoelen, gaiming stoelen, bureaustoelen die niet alleen heel goed in uw kamer, kast of flat passen, maar ook een gezellige sfeer scheppen. Afhankelijk van uw smaak, bieden wij ook een ruime keuze aan kleuren van eetkamerstoelen, gaiming stoelen, bureaustoelen.

Eetkamerstoelen

De eetkamerstoel is vaak een pronkstuk voor mensen die graag gasten te eten hebben. Een groot voordeel van een goede eetkamerstoel is de mogelijkheid om iedereen comfortabel te laten zitten. Eetkamerstoelen verschillen niet alleen in materiaal, maar ook in vorm, type en afmetingen. Elk materiaal heeft zijn eigenschappen en voordelen.  Wij presenteren de volgende materialen van eetkamerstoelen:

Bekleding zitting: kunstleer (100% polyurethaan).

Frame: beukenhout, metaal

Zitschaal: polypropyleen

Houten eetkamerstoelen zijn perfect voor een woning met een traditionele uitstraling, vooral wanneer ze omringd worden door andere houten meubels. U kunt ze krijgen met of zonder houten armen of gestoffeerde zittingen en rugleuningen, afhankelijk van hoe formeel u het wilt hebben. Houten eetkamerstoelen zijn goed bestand tegen de dagelijkse belasting en blijven gegarandeerd zeer lang functioneel. De juiste coating zal ze beschermen tegen schimmel- en termietenplagen en zal zeker voor een zeer lange periode functioneel en mooi blijven. Houten stoelen zijn over het algemeen weerbestendig. Zelfs als u ze buiten vergeet terwijl u quality time doorbrengt met uw vrienden, zal het weer de stoelen niet schaden.

Metalen eetkamerstoelen hebben een moderne uitstraling, zodat ze elke kamer kunnen moderniseren. Ze zijn meestal ook licht van gewicht, zodat u ze gemakkelijk kunt oppakken en naar een andere kamer of zelfs buiten verplaatsen als dat nodig is. En ze zijn gemakkelijk schoon te houden, want u kunt het metalen oppervlak gewoon schoonvegen om gemorste vloeistof te verwijderen.

Een belangrijk voordeel van eetkamerstoelen met kunstlederen bekleding is dat het betaalbaarder is dan leer. Het is ook duurzamer en gemakkelijk schoon te maken omdat het niet poreus is. Dit maakt het gemakkelijker om vloeistoffen, vuil en ander afval weg te vegen zonder vlekken te maken op de bekleding van de stoel. Hoewel sommige kunstlederen zetels kleine gaatjes hebben om ze te helpen ademen, heeft het materiaal de neiging om minder snel vloeistof op te nemen, waardoor gemorste vloeistof of water gemakkelijk kan worden opgeruimd. Een groot voordeel is dat kunstleer niet verbleekt naarmate het ouder wordt. Kunstlederen zetels zijn duurzamer en beter bestand tegen krassen. 

Specialisten raden aan eetkamerstoelen te kopen met een zithoogte tussen 40 en 50 cm, zodat de stoelen passen bij het overige meubilair in de keuken. Al onze eetkamerstoelen hebben een zithoogte van ca. 43 cm, wat een goede inrichting van elke eetkamer garandeert.

Nadat u stoelen in het juiste materiaal hebt gekozen die u het liefst in uw eetkamer wilt hebben, moet u zich richten op het ontwerp. Dit betekent dat u moet zoeken naar kleuren en patronen die het best bij uw huis passen. Als de meeste van uw meubels en de verf op uw muren neutrale kleuren hebben, wilt u misschien beige, witte of bruine stoelen voor uw eetkamer. Natuurlijk kan dit ook een goed moment zijn om de kamer uit te rusten met stoelen in groenblauw, rood of een andere tint.

Bij ons kunt u 2,4,6,8 eetkamerstoelen van een bepaald model kiezen, afhankelijk van uw keuze.