Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Goedkope bureaustoel kopen. Model tr-bs10

03-05-2022

Bureaustoel "tr-bs10" is een betaalbaar meubelstuk met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze stoel past zeer goed in uw kamer. Hij is zowel geschikt om aan tafel te werken als om te ontspannen.

Merk Trisens
Materialen ademende bekleding, kunststof onderstel, kunststof hoes
Max. gewicht Gewicht 120 kg
Lichaamslengte 95-105 cm
Bureaustoel tr-bs10

Voordelen en specificaties van het model "tr-bs10 bureaustoel


Waarvoor dient de in hoogte verstelbare lendensteun?
De ca. 72 cm hoge rugleuning heeft een ergonomische vorm, zodat hij de wervelkolom voldoende ondersteunt. De in hoogte en diepte verstelbare lendensteun biedt een zeer goede ondersteuning van de rug. Andere talrijke verstelmogelijkheden hebben maar één doel: zorgen voor een gezonde zithouding.

Comfortabel gepolsterde zitting vermindert de druk op de dijen
De zitting heeft een extra dikke stoffen bekleding. De druk op de dijen wordt aanzienlijk verminderd door een zacht oppervlak, wat de bloedcirculatie in de benen bevordert.

De zitting biedt een hoog niveau van comfort gedurende vele uren. De zithoogte kan met 10 cm worden versteld. Ook de armleuningen zijn in hoogte verstelbaar.

Synchroonmechanisme zorgt voor meer comfort
Een bureaustoel met synchroon mechanisme leunt tegen de rugleuning aan. Het synchroonmechanisme corrigeert verkeerde houdingen en ontlast de rug. De bureaustoel ondersteunt de rug ook met bestaande mechanismen wanneer de werkelijke zithouding en -positie veranderen.

Goedkope bureaustoel kopen. Model tr-bs10

Wat ondersteunt u met opvouwbare 3D-armsteunen?
Met behulp van de armsteunen ondersteunt u de spieren van de schoudergordel en helpt u de nek-, nek- en schouderspieren te ontlasten. 3D-armleuningen zijn in 3 dimensies verstelbaar. In vergelijking met 4D armsteunen kunnen 3D armsteunen niet naar links/rechts bewegen. Ze kunnen echter wel in hoogte en naar achteren/naar voren worden versteld. De bovenkant van de armleuningen is ook opgevuld voor comfort en ondersteuning.

Geïntegreerde hoofdsteun met zachte bekleding voorkomt spanning
Een hoofdsteun op een bureaustoel is zeker niet nodig. U werkt meestal in een licht voorovergebogen houding aan uw bureau en zult er nauwelijks gebruik van maken. De rugleuning en de hoofdsteun zijn gemaakt van ademend netweefsel. De hoofdsteunen ontlasten de nekspieren en voorkomen spanning, die uw emotionele en mentale toestand kan beïnvloeden.

4250931570783_1.png?1651662399570

Wat wordt bedoeld met een ademend oppervlak?
Ademend betekent het vermogen of de mogelijkheid voor waterdamp om te ontsnappen van de binnenkant van een textiel naar de buitenkant. Vooral in bureaustoelen zorgt een ademend oppervlak voor een comfortabel, droog draagklimaat en helpt het overmatig zweten en oververhitting tegen te gaan.

Wat is het zwaartepunt van een ergonomisch ontwerp?  
Het zwaartepunt van een ergonomische bureaustoel ligt bij dynamisch zitten, ook wel levendig, bewegend zitten genoemd. Dit helpt de wervelkolom te ontlasten en voorkomt dat het lichaam snel vermoeid raakt. Een optimale bureaustoel past zich aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt het in elke lichaamshouding.

Wat biedt de kunststof veiligheidsvoet?
De bureaustoel wordt in beweging gezet dankzij het 5-steronderstel op wieltjes. Dit maakt het mogelijk om tot 120 kg te dragen. De veiligheidsvoet zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij het zitten.

Waaraan draagt de uittrekbare gepolsterde voetsteun bij?
Voetsteunen helpen de belasting van de rug te verminderen en stellen een werknemer in staat van positie te veranderen door het gewicht te verplaatsen. Voetsteunen zorgen voor een goede houding, verminderen vermoeidheid en verlichten pijn of ongemak in de voeten, enkels, knieën en dijen.

Compacte levering en eenvoudige montage
Alle onderdelen van een bureaustoel zijn zeer netjes verpakt, wat de levering zeker vergemakkelijkt. Voor de montage hebt u instructies nodig die samen met de bureaustoel zijn verpakt, een deken, een beetje kracht en verder niets meer dan uw handen.

5 beschikbare kleuren TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651662515738

Twee verstelhendels maken het mogelijk de zithoogte en de stand van de rugleuning aan te passen.
Eén verstelhendel is goed, twee verstelhendels zijn nog beter! Uw zithouding moet niet star worden volgehouden. Twee verstelhendels worden gebruikt om een geschikte zithouding te vinden. Eén hendel verstelt de zithoogte en de andere hendel de positie van de rugleuning.

De gaslift maakt een soepele zithoogteverstelling mogelijk 
U hoeft geen genie te zijn om de zithoogte te verstellen. U kunt het gemakkelijk doen met één hendel. Dankzij deze specificatie kunt u de hoogte wijzigen in verhouding tot de hoogte van het bureau. Dit draagt bij tot meer comfort en ergonomische voordelen.

Kunststof is het belangrijkste materiaal
Deze stoel is gemaakt van textiel (polyester). Polyester bestaat uit zeer lichte en fijne vezels die nauwelijks vocht opnemen. Dankzij de fijne vezels is de bureaustoel zeer goed ademend, wat zweten bij warm weer voorkomt. Door de vormvastheid behouden bureaustoelen van dit materiaal altijd hun oorspronkelijke vorm. Bovendien blijft de kleur van de polyester bureaustoel bijzonder lang intens, omdat de chemische kleuring bijzonder duurzaam is en ondanks het wassen niet verbleekt.

4250931570783_5%20(30).jpg?1651662593811

Afmetingen:

Totaal (B / H / D): ca. 65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
Afmetingen zitting (B/D): ca. 53 / 50 cm
Afmetingen rugleuning (B / H / D): ca. 50 / 72 cm
Diameter voet: ca. 70 cm
Hoogte armleuningen: 27 cm
Afmetingen verpakking (B / H / D): ca. 59 / 74 / 36 cm


Materiaal:

Onderstel: kunststof
Textiel: 100% polyester
Kleur: zwart


Verdere details:

Max. Max. belasting: ca. 120 kg


Leveringsomvang:

Rugleuning
Zitting
2 x armleuningen
onderstel met 5 zwenkwielen
Gereedschap set

Bureaustoel tr-bs10 kopen >>

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling